AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalidesini dövmek

Kahve falında kayınvalidesini dövmek

Kahve falında kayınvalidesini dövmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Kahve falında kayınvalidesini dövmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında kayınvalidesini dövmek yetki sahibi olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyi dövmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalide dövmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalide sarılmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında müstakbel kayınvalide görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kayınvalidesini görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalide ve kayınpeder görmek manevi rahatlamaya erileceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalideyi kovmak insanları kıracağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir