AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalideyle konuşmak

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak gülmeye hasret kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında kayınvalideyle konuşmak mubah olmayan yollara sapacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kayınvalideyle telefonda konuşmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kayınvalideye küsmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan kayınvalideyi görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kayınvalidesini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına inanılır.

Kahve falında kayınvalideye kızmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında hasta kayınvalide görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kayınvalideyi ağlarken görmek üzüntülerin daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir