AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvaldesini görmek

Kahve falında kayınvaldesini görmek

Kahve falında kayınvaldesini görmek yanlış yatırımlar yapacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvaldesini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayın görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işarettir.

Kahve falında kayınvaldesini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayınını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayın ağacı görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elti ve kayın görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir