AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınını görmek

Kahve falında kayınını görmek

Kahve falında kayınını görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayınını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında kayın babanı görmek süzüleceğine, işlerinin ters gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında elti ve kayın görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Kahve falında kayın babasıyla kavga etmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında elti kayın görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, oldukça büyük başarılara alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir