AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıkla balık tutmak

Kahve falında kayıkla balık tutmak

Kahve falında kayıkla balık tutmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, zafer elde edileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kayıkla balık tutmak gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında kayıkla balık tutmak parasal ferahlığa çıkılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıkta balık tutmak işini layığı ile yerine getireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında balıkçı kayığı görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kayıklı motor görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kayık kullanmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir