Kahve falında kaybolmuş saat görmek

Kahve falında kaybolmuş saat görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmuş saat gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında kaybolan saati bulmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat kaybettiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında kaybolan saati görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolmuş saat görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında buz pateni kaymak maddi kolaylığa ulaşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonunun kaybettiğini görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolmuş küpe görmek işlerinin bu sayede açılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan ayakkabı görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir