Kahve falında kaybolan saati görmek

Kahve falında kaybolan saati görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan saati gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kaybolan saati görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Kahve falında saat kaybettiğini görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybolmuş saat görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan saati bulmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaymak bal yemek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan eşyanı görmek sevindirici haberler alınacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün kaymağını yemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir