Kahve falında saat kaybettiğini görmek

Kahve falında saat kaybettiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında saat kaybettiğini gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Kahve falında saat kaybettiğini görmek planların aksayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan saati görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan saati bulmak ibadete ağırlık verileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş saat görmek kazancın artmasına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında sütün kaymağını yemek zor durumların tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan bir şeyi aramak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hızla kaymak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kızının kaybolmasını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir