AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan telefonu görmek

Kahve falında kaybolan telefonu görmek

Kahve falında kaybolan telefonu görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan telefonu gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Kahve falında kaybolan telefonu bulmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan telefonu görmek iş hayatında günah işleyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonunun kaybettiğini görmek eşit davranılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında telefon kaybolması görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon kaybettiğini görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında su üzerinde kaymak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir