AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kaybettiğini görmek

Kahve falında telefon kaybettiğini görmek

Kahve falında telefon kaybettiğini görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalettir.

Kahve falında telefon kaybettiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu kaybettiğini görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında telefon kaybolması görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonunun kaybettiğini görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan telefonu bulmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında telefon kaybettiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaybolan telefonu görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kızının kaybolmasını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ballı kaymak yemek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir