AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan altınını bulmak

Kahve falında kaybolan altınını bulmak

Kahve falında kaybolan altınını bulmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, işlerinin iyi gideceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolan altınını bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında kaybolan altın yüzüğü bulmak haksızlığa uğranacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan altınları bulmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaybolan altınını bulmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan altınlarını bulmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan altın yüzük bulmak hasta ise şifa bulacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği altını bulmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında kaybolmuş altını bulmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir