AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının delirdiğini görmek

Kahve falında yakınının delirdiğini görmek

Kahve falında yakınının delirdiğini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dünya malı edineceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yakınının delirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında bir yakınının delirdiğini görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının delirdiğini görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalettir.

Kahve falında yakınının delirdiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakının delirdiğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının delirdiğini görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin delirdiğini görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın delirdiğini görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında annesini delirdiğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir