AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun taşımak

Kahve falında kavun taşımak

Kahve falında kavun taşımak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Kahve falında kavun taşımak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kavun yerken görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Kahve falında ham kavun görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına inanılır.

Kahve falında kavun tatlısı yemek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kavun görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk kavun görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun aldığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavun keleği görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir