AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavganın ortasında kalmak

Kahve falında kavganın ortasında kalmak

Kahve falında kavganın ortasında kalmak şansının her zaman yaver gideceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sorunlarını unutacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zararların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında kavganın ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında kavganın ortasında kalmak kötü kişilerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ateş ortasında kalmak mevki kazanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında selin ortasında kalmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortada kalmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Kahve falında okyanusun ortasında kalmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, aralarından su sızmayacağına inanılır.

Kahve falında savaş ortasında kalmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında depremin ortasında kalmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir