AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgada kan görmek

Kahve falında kavgada kan görmek

Kahve falında kavgada kan görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Kahve falında kavgada kan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Kahve falında kan kavga görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavgada kan görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Kahve falında kavga kan görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, komşular tarafından kötülenileceğine inanılır.

Kahve falında kavga etmek ve kan görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, şansın kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kan ve kavga görmek daha fazla para kazanacağına, durgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında kavga ve kan görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında kavga etmek kan görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kavga ederken kan görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir