AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmek kan görmek

Kahve falında kavga etmek kan görmek

Kahve falında kavga etmek kan görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında kavga etmek kan gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında kan kavga görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavgada kan görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga edip kan görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Kahve falında kan ve kavga görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kavga kan görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kavga etmek ve kan görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kavga ederken kan görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga ve kan görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir