AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve kavga görmek

Kahve falında kan ve kavga görmek

Kahve falında kan ve kavga görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kan ve kavga gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kavgada kan görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan ve kavga görmek ağır günler geçireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında kavga ederken kan görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında kavga edip kan görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında kan kavga görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga kan görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga ve kan görmek parasız kalmaya, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kavga etmek kan görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir