AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga edildiğini duymak

Kahve falında kavga edildiğini duymak

Kahve falında kavga edildiğini duymak kısmetinin kendinden yana olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, helal ekmek yeneceğine, bir yandan cenaze olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edildiğini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kavga edildiğini duymak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kavga duymak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga sesi duymak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kavga sesleri duymak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin kavga ettiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın biriyle kavga ettiğini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işarettir.

Kahve falında anneyle babanın kavga ettiğini görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiği arkadaşını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir