AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kavga ederken görmek

Kahve falında başkasını kavga ederken görmek

Kahve falında başkasını kavga ederken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, karamsarlığa düşeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında başkasını kavga ederken gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kavga ederken görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını kavga ederken görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kavga ederken barışmak aradaki buzların eritileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına inanılır.

Kahve falında başkasını kavga ederken görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini kavga ederken görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu kavga ederken görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir