AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ederken ağlamak

Kahve falında kavga ederken ağlamak

Kahve falında kavga ederken ağlamak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ederken ağlamak gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Kahve falında kavga ederek ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ederken ağlamak kısmetlerinin çoğalacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kavga ederken görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek ailesini hem gururlandıracağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı kavga ederken görmek yatırımların heba olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken barışmak falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kavga ederken görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir