AnaSayfa / Genel / Kahve falında katlanmış çamaşır görmek

Kahve falında katlanmış çamaşır görmek

Kahve falında katlanmış çamaşır görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katlanmış çamaşır gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında katlanmış çamaşır görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında katlı çamaşır görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek kata çıkmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esim baska kadinla görmek inancından ödün vereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında katlanmış çarşaf görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında üç katlı ev almak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bodrum kata taşınmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir