Kahve falında katı yumurta görmek

Kahve falında katı yumurta görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret eder.

Kahve falında katı yumurta gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında katı yumurta görmek ortamın bir hayli gerileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı katına çıkmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında katı yoğurt görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında katı yağ yemek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katıla katıla gülmek esenlik bulup, mutlu olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın üst katında olmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında katı yağ görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında katılarak ağlamak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir