AnaSayfa / Genel / Kahve falında kat inmek

Kahve falında kat inmek

Kahve falında kat inmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, iş kaybı yaşayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kat inmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında bodrum kata inmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında alt kata inmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kat inmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında kaddafi görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında iki katlı ranza görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işarettir.

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir