AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı ranza görmek

Kahve falında iki katlı ranza görmek

Kahve falında iki katlı ranza görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yeni adımlar atacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında iki katlı ranza gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında iki katlı ranza görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında çift katlı ranza görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ranzaya çıkmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında ranzada oturmak çok üst mevkilere yükseleceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalet eder.

Kahve falında ranza görmek bir uzmana başvurulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında tahta ranza görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir ranza görmek konuşmaz olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ranzada yatmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir