AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarının çok çıktığını görmek

Kahve falında kaşlarının çok çıktığını görmek

Kahve falında kaşlarının çok çıktığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının çok çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kaşın çıktığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında kaşının çıktığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının çok çıktığını görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının çıktığını görmek sağlığının kötüye gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşını aldırdığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında seyrek kaş görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları makasla kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir