AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, arzuların yerine geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında böceklerin çoğaldığını gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Kahve falında böceklerin çoğaldığını görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında farelerin çoğaldığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarının çoğaldığını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçların çoğaldığını görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının çoğaldığını görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el parmaklarının çoğaldığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin çoğaldığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir