AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların çoğaldığını görmek

Kahve falında saçların çoğaldığını görmek

Kahve falında saçların çoğaldığını görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ün sahibi olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Kahve falında saçların çoğaldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Kahve falında saçının çoğaldığını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların çoğaldığını görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının çoğaldığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkların çoğaldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, parasını dikkatli harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ayın çoğaldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında farelerin çoğaldığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının çoğaldığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir