AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı dökülmek

Kahve falında kaşı dökülmek

Kahve falında kaşı dökülmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kaşı dökülmek gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sol kaş görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kaşındığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşındığını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kaşını kesmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birleşik kaş görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak ağlayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş aldırmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Kahve falında kaşın dökülmesi görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir