AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş dökülmek

Kahve falında kaş dökülmek

Kahve falında kaş dökülmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, rahatının kaçacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş dökülmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında iki kaş görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek büyük bir başarının elde edileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın kaş görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bazı kayıplar olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşları çatmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş düzeltmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşı ince görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Kahve falında kaşlarını bitişik görmek her zaman haklının yanında olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşını alınmış görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir