AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal tutmak

Kahve falında kartal tutmak

Kahve falında kartal tutmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zor zamanlar yaşanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kartal tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Kahve falında kartal tutmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kocaman kartal görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal olmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kartal öldürmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Kahve falında kartal olup uçmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına inanılır.

Kahve falında kartal gibi uçmak işindeki verimliliğin düşeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kartal olduğunu görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal dövmesi görmek fırsatların elden kaçacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir