AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal olduğunu görmek

Kahve falında kartal olduğunu görmek

Kahve falında kartal olduğunu görmek güzel zamanlar geçireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, herkesin rahat edeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal olduğunu gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kartal ve güvercin görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında renkli kartal görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir kartal görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kartal görmek asla yüksünmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında avlanan kartal görmek kötü haberler alınacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal beslemek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kartal yemek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir