AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kartal görmek

Kahve falında siyah kartal görmek

Kahve falında siyah kartal görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, düzeninin sarsılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kartal gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz kartal görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kartal görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kartal görmek ağzının tadının bozulacağına, keder yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal gözü görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal uçurmak borçlarını bitireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kartal görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kartalın avlandığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kartal görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir