AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yürürken görmek

Kahve falında karda yürürken görmek

Kahve falında karda yürürken görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, fenalıkta bulunmaya, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, geçiminin yerinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında karda yürürken gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında arabayla karda gitmek hayırlı işlere imza atacağına, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında karda yürüyen asker görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardan ev görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karda kızakla kaymak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda bisiklet görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs kartı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Kahve falında karda yokuş çıkmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz karda kaymak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir