AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşındakine bağırmak

Kahve falında karşındakine bağırmak

Kahve falında karşındakine bağırmak yeni işler alacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hep dua edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kulluk derecesinin artmasına işaret eder.

Kahve falında karşındakine bağırmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında karşındakine bağırmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kendini karşında görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşında kendini görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi karşında görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün bağırdığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, birçok ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında şeytana bağırmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerine bağırmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabaya bağırmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, dertlerinin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir