AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı namaz kılmak

Kahve falında karşılıklı namaz kılmak

Kahve falında karşılıklı namaz kılmak işinde dar boğaza gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, anne baba duaları alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karşılıklı namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Kahve falında karşılıklı namaz kılmak yeni bir hayata adım atılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı kavga etmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kazancında artış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıksız para almak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulur.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak sabırla hayatına devam edeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek duygularının ön plana çıkacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek mutsuz olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak çok rahat bir döneme gireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir