AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı konuşmak

Kahve falında karşılıklı konuşmak

Kahve falında karşılıklı konuşmak iyi halin geleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, büyük bir makama geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı konuşmak gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında karşılıklı konuşmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıksız sevdiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek feraha ermeye, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı ateş etmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında karşılıklı gülmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı dua etmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere tabir olunur.

Kahve falında karşılıksız sevdiği erkeği görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir