Kahve falında karpuz yiyen birini görmek

Kahve falında karpuz yiyen birini görmek başarı ve zenginlik getireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında karpuz yiyen birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında tabakta karpuz görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında dalında karpuz görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz ikram etmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz karpuz görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu karpuz görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıpkırmızı karpuz görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top