AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını yanık görmek

Kahve falında karnını yanık görmek

Kahve falında karnını yanık görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnını yanık gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Kahve falında karnını yanık görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık kedi görmek geleceğine bakacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık kazak görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık insanlar görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek tamamlanmadan kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık patates görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir