AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına bebek koymak

Kahve falında karnına bebek koymak

Kahve falında karnına bebek koymak her zaman çok mutlu olacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi olarak güç kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karnına bebek koymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında karnına bebek koymak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek ismi koymak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek isim koymak kırgınlıkların geçeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında bir bebeğe isim koymak endişelerinden kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek adı koymak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği mezara koymak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğine isim koymak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir