AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin içinde kar görmek

Kahve falında evinin içinde kar görmek

Kahve falında evinin içinde kar görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, stresini atacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rızkının da genişleyeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında evinin içinde kar gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında evinin içinde kar görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında karnının içindeki bebeği görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karların içinde yılan görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar içinde koşmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar içinde yatmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik içinde kar görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde kar görmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar içinde bebek görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir