AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı yarılmış görmek

Kahve falında karnı yarılmış görmek

Kahve falında karnı yarılmış görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında karnı yarılmış gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında karnının yarıldığını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında karnı yarılmış görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karnın yarıldığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Kahve falında karnı yarılmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında karnını yarılmış görmek başarıya giden yollarının açılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine alamet eder.

Kahve falında yarı yolda kalmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında başı yarılmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir