AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda kar görmek

Kahve falında yolda kar görmek

Kahve falında yolda kar görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yolda kar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Kahve falında karlı yolda kalmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında yolda kar görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında karlı yolda gitmek başarı elde edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yoldan gitmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir