Kahve falında göl baraj görmek

Kahve falında göl baraj görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, geçim derdinin biteceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında göl baraj gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında göl baraj görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında baraj gölü görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz baraj görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil baraj görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında baraj suyu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık baraj görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında boş baraj görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük baraj görmek gerçek mutluluğu tadacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir