AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına beraber olmak

Kahve falında kadın kadına beraber olmak

Kahve falında kadın kadına beraber olmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kadına beraber olmak gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Kahve falında iki kadınla beraber olmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla beraber olmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadınla beraber olmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında kadın görünümlü erkekle beraber olmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kurtuluşu bulacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak sıhhat kazanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadınla beraber olmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kadına beraber olmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın erkek beraber namaz kılmak düzenin bozulacağına, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir