AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek

Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek

Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının zina ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında annesinin zina ettiğini görmek hayatının düzene gireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında zina ettiğini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin zina ettiğini görmek kindar olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Kahve falında kadının zina ettiğini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişinin zina ettiğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir