AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının sesini duymak

Kahve falında karısının sesini duymak

Kahve falında karısının sesini duymak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, onları okula göndereceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısının sesini duymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Kahve falında karısının sesini duymak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sinek sesi duymak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya sesi duymak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azrailin sesini duymak sohbetinin bozulacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin sesini duymak bir bebek sahibi olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında cehennemden ses duymak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanı sesi duymak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir