AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı ölmek

Kahve falında karısı ölmek

Kahve falında karısı ölmek uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalettir.

Kahve falında karısı ölmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında karısını öldü görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısını öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında karısı ölmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını öldürmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında karısının öldüğünü görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında karısını uyurken görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir