AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını öldüğünü görmek

Kahve falında karısını öldüğünü görmek

Kahve falında karısını öldüğünü görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında karısını öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Kahve falında karısı ölmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını öldü görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının öldüğünü görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında karısını öldürmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında karısını öldüğünü görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını çirkin görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir