AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının aldatmasını görmek

Kahve falında karısının aldatmasını görmek

Kahve falında karısının aldatmasını görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, insanların hayır dualarını alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında karısının aldatmasını gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında karısını aldattığını görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın karısını aldattığını görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işarettir.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının aldatıldığını görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir