AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ağlamak

Kahve falında arkadaşının ağlamak

Kahve falında arkadaşının ağlamak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ağlamak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın ağlamak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşın ağladığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına ağlamak yaptığı işlerin de içine sineceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir